Over

ICT IN ONDERWIJS | ONDERWIJS IN ICT is een typische netwerkorganisatie. Gedreven professionals werken daarin samen aan innovatie van het onderwijs door adequate inzet van ict.

RJ editedRobert-Jan Pastoor is de drijvende kracht achter de organisatie. Hij werkte ruim twintig jaar in het primair onderwijs. Hij vervulde rollen van leerkracht,  ict’er en bouwcoördinator en was jarenlang lid van het MT. Op een school voor voortgezet onderwijs was hij enige tijd docent informatica. Behalve in het onderwijs heeft hij ook in het bedrijfsleven gewerkt. Hij was manager training and support voor een automatiseringsbedrijf en had enkele jaren een eigen tekststudio en een reprografisch centrum.

 

De mensen die verbonden zijn aan ICT IN ONDERWIJS | ONDERWIJS IN ICT zijn niet in dienst van dit netwerk. Afhankelijk van de bijdrage die ze aan projecten kunnen en willen leveren, vliegen ze in en uit. Dat leidt vaak tot tijdelijke samenwerkingsvormen en altijd tot originele, vernieuwende, creatieve en verrassende invalshoeken.

ICT IN ONDERWIJS | ONDERWIJS IN ICT is een maatschappelijk betrokken onderneming en participeert heel actief in een aantal projecten.